Arbejdsdage

Arbejdsdage 2018-2019

Vi er efterhånden ved at være mange børn i børnehaven, mange elever på skolen, også en hel del forældre, og ikke mindst en skole og børnehave der kræver mere vedligehold.

For at skabe endnu mere overblik for arbejdsopgaverne, fordelingerne derfor, og for at gøre arbejdsdagene endnu mere produktive, vil vi fra skoleåret 2018-2019 lave nogle ændringer.

Der vil være 4 arbejdsdage, hvoraf man som forældre skal deltage i 2. Hvilke 2 man skal deltage i, er beskrevet nedenfor i skemaet.

Vil denne måde at udvikle arbejdsdage på være en succes, vil hvert niveau køre i rul pr. løbende skoleår. Således vil man som forældre ikke blot give en hånd med til foråret, men på sigt også til sommer/vinter/efterår.

Plan for arbejdsdage 2018-2019

Efterår 2018

5. januar

Vinter 2019

2. marts

Forår 2019

4. maj

Sommer 2019

Pil, Bøg, Eg, Børnehave

Birk, Ask

Deadline til Carol for de 2 arbejdsdage,

som I er tilknyttet.

Hvem og hvor mange kommer I som familie, samt tidsrum sendes til mailadr.:

bladt_tychsen@yahoo.dk

1. februar

I skal selv henvende jer til Carol, og deadline kan I se i skemaet.