Skolebusser

Buskørslen tilrettelægges altid ud fra en samlet praktisk helhedsvurdering – ud fra den geografiske placering af de tilmeldte elevers hjem. Derfor kan der – specielt for de ældste elever – forekomme opsamling og aflæsning et stykke fra hjemmet. Dagens kørsel kan, således for den enkelte elev, afhænge af hvilke øvrige elever, der er med skolebussen.

For de elever der efter sidste lektion skal vente på at bussen kører, er der en busventeordning i SFO’en. Her kan eleven være og opholde sig, fra eleven har fri fra skole, indtil bussen kører.

Se priserne.

Bussen kører kun i den rute, der er bestemt. Dog kan bussen afvige køreplanen ved f. eks. elevsygdom, for at kunne køre eleverne hurtigere hjem.

Hvis et busbarn gerne vil have en kammerat med hjem, skal de gå direkte til chaufføren og spørge om lov. Er der plads i bussen, kan man som hovedregel godt få en kammerat med hjem, er der ingen frie pladser, kan man naturligvis ikke. Det er chaufførens afgørelse. Det skal nævnes, at det kun er elever på Fole Friskole der har lov til at køre med bussen.

Så fik vi samlet vores fantastiske og helt særlige team af buschauffører.
Tak fordi I både vil hente og bringe vores dejlige elever til og fra skole. I gør en kæmpe forskel.
Tak for jeres måde at være på. Det er altid en stor fornøjelse at være og arbejde sammen med jer, hver og en.

Støt vores Sponsorer - de støtter os!