Spring ud i naturenSiden februar måned 2017 har både børn og medarbejdere i Fole Naturbørnehave arbejdet målrettet og intensivt på at blive certificeret "Spring ud i naturen". Så det var derfor med både stor glæde og stolthed, at vi for nylig kunne sende det blå flag til tops i flagstangen.

Spring ud i naturen er et af Friluftsrådets sundhedsprojekter, som har til formål at præsentere naturen som et udviklingslandskab for nul- til seksårige. Den nye certificering supplerer Grønne Spirers traditionelle certificering.

Vi har hver uge en krop- og bevægelsesdag, hvor alle er ude i naturen. Vi mener, at det er alfa og omega, at børnene kommer ud og bevæger sig, samt får en alsidig motorisk stimulering, da en god motorik giver overskud til at indlære og til at udviklede sociale kompetencer.

Forskellige aktiviteter indtænkes i udelivet, hvilket både sker i og omkring børnehaven, samt når børnehaven er på længere ture ud af huset. Det er vigtigt, at børnene føler, at det er sjovt at bevæge sig, da det giver en god grobund for en bedre koncentrationsevne, de bliver mere fantasifulde og ikke mindst er vores børn mindre syge.

Vi tilbyder børnene en sund og aktiv hverdag, og vi er alle ret pjattede med det.

Vi har modtaget det blå flag, både i 2017, 2018, 2019 og 2020.

 

Certifikatet 


Spring ud i naturen 2020 Fole Friskole & Naturbørnehave
 - et godt sted at være